faq_top_bild

Image
hero_arkitektritat.jpg

Alla våra hus är arkitektritade

Oavsett om ni väljer att utgå från ett av våra kataloghus eller kommer till oss och vill rita ert eget unika hus så görs ritningarna alltid av en av våra erkänt skickliga arkitekter. Ett team som har både kunskap och erfarenhet av hur man på bästa sätt tillgodoser högt ställda husdrömmar. 

För oss är arkitekten en viktig pusselbit för att kunna leverera ett hus som både tillfredställer estetiska krav samt önskemål om praktiska och fiffiga lösningar för ert nya hem. De är också en resurs att bolla era idéer med. I mötet kan många spännande tankar uppstå. Vi tittar naturligtvis också på de förutsättningar som platsen och er tomt har. Allt detta tillsammans med era önskemål vägs ihop och tas med när arkitektritningarna jobbas fram.

Hos oss råder full frihet att välja. Det innebär att ni kan välja ett av våra genomtänkta kataloghus precis som det är, eller utgå från ett av kataloghusen och sedan ändra i ritningarna för att passa just era behov. Ni kan också få ert eget unika hus ritat från scratch. Oavsett vad ni väljer så får ni alltid ett arkitektritat hus där funktion och form är utformat av duktiga arkitekter i samarbete med våra erfarna konstruktörer och snickare. De vet hur man på bästa sätt hittar lösningar där ritningar, konstruktioner, detaljer, material och färger tillsammans bidrar till ett önskat slutresultat.

För dig som vill minimera processen fram till färdigt hus och inte är intresserad av att göra för många val har vi tagit fram konceptet FirstChoice. Genom att erbjuda 14 färdiga husmodeller, där vi minskat antalet val, kan vi erbjuda en produkt som för oss är enklare att producera. Resultatet blir ett mycket prisvärt arkitektritat hus där vi inte gjort några avkall på kvalitén.
Läs mer om FirstChoice här.  

 

arkitektritat_02.jpg