faq_top_bild

Image
Image

Med Kombo bygger du enkelt, smart och prisvärt, flerbostadshus.

Det behöver inte vara mer komplicerat än att bygga en villa.

Vårt koncept Kombo är framtaget för att kunna bygga flerbostadshus enkelt och kostnadseffektivt. Det riktar sig till markägare, fastighetsägare och kommuner. Med Kombo blir det enklare att uppföra flerbostadshus och samtidigt kunna erbjuda attraktivt boende för olika målgrupper. Det bygger på ett modultänk där man enkelt kan kombinera olika lägenhetsstorlekar för att passa varierande tomtstorlekar och den lokala efterfrågan. Du som markägare kombinerar och anpassar antal bostäder och storlek på bostäder efter de unika behov du har. Kombo kan byggas på enskilda villatomter och i grupphusområden. Har du en bit mark du inte vet hur du skall använda?

Här guidar vi dig till vad som behövs för att komma igång och erbjuda flerbostadshus på din mark.

Image
Image
Image
Image
Image

VÅRA KOMBO.

Med Kombo har vi på Mjöbäcks investerat all vår kunskap och erfarenhet för att kunna erbjuda ett optimalt flerbostadshus-koncept. Målet var tydligt, att erbjuda hus som är genomtänkta, praktiska och prisvärda utan att göra avkall på kvalité. Kombo är också framtaget för att tillgodose flera olika behov och önskemål på ett modernt flerbostadshus. För dig som har ytterligare behov och önskemål som sträcker sig utöver våra framtagna kombinationer så kan vi även specialanpassa Kombo och skräddarsy det utifrån dina önskemål.

kombo_parhus3plus3.jpg

PARHUS

3 + 3 RUM OCH KÖK

kombo_parhus4plus21.jpg

PARHUS

4 + 2 RUM OCH KÖK

kombo_langa_2plus3plus2.jpg

LÄNGA

2 + 3 + 2 RUM OCH KÖK

kombo_langa4plus4plus2.jpg

LÄNGA

4 + 4 + 2 RUM OCH KÖK

kombo_langa2plus3plus2plus4.jpg

LÄNGA

2 + 3 + 2 + 4 RUM OCH KÖK

kombo_vinkel_2plus4plus3.jpg

VINKEL

2 + 4 + 3 RUM OCH KÖK

kombo_2plan_3plus2.jpg

2-PLAN

3 + 2 RUM OCH KÖK

kombo_2plan_2plus3plus4.jpg

2 PLAN

2 + 3 + 4 RUM OCH KÖK

CHECKLISTA - ATT BYGGA FLERBOSTADSHUS PÅ EGEN MARK.

1. Mark att bygga flerbostadshus på.

Mark är förutsättningen för att bygga, men får du bygga? Vad får du bygga? Hur får du bygga? Hos kommunen finns en översiktsplan och eventuellt en detaljplan. I detaljplanen finns det bestämmelser som reglerar vilken typ av byggnader du får uppföra, hur de får se ut, hur högt och stort du får bygga och hur stor andel av tomten som får bebyggas. Svar på denna typ av frågor finns på kommunens byggnadskontor.

VI HJÄLPER DIG.

Checklistan ger en god vägledning om hur det går till att bygg ett flerbostadshus men den är naturligtvis inte komplett och inget projekt är det andra likt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan förvandla din mark till flerbostadshus och framtida hyresintäkter!

Image
Image
Image
Image

VI ANPASSAR KOMBO EFTER DINA BEHOV.

Kombo går att få som totalentreprenad eller som materialleverans. Vi kan också gå in och ta ett utökat ansvar där vi hjälper till att planera och utveckla hus samt fastighet efter dina önskemål. Det finns m.a.o. inga begränsningar i de möjligheter vi har att anpassa efter dina behov.

KOMBO KUNDER

Svenljunga Bostäder AB  |  Halmstads fastighets AB  |  Falkenbergs bostads AB  |  Boxholms hus AB  |  Tranemobostäder AB  |  Vaggeryd Skillingaryd Bostads AB  |  Herrljunga Bostäder AB  |  Solhöjdens fastigheter AB 


VILL DU VETA MER OM ATT BYGGA FLERBOSTADSHUS?

Vill du veta mer om vårt Kombo-koncept? Vi har svaret på dina frågor och kan hjälpa dig att utveckla en optimal lösning för dina behov.

FREDRIC LINDGÅRDE
Försäljningschef
Direkt: 0325-618 138
fredric.lindgarde@mjobacks.se

MATTIAS BENGTSSON
Projektchef

Direkt: 0325-618 150
Mattias.Bengtsson@mjobacks.se

PRISVÄRT.

Genom åren har vi utvecklat metoder som gör att vi kan förenkla byggprocessen utan att för den skull tumma på kvalitén. Det gör att kan erbjuda prisvärda flerbostadshus till hög kvalité.

TRYGGHET.

Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från start. Vi hjälper dig välja rätt husmodell och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget.

HÖG STANDARD.

Vi erbjuder redan från start en mycket bra standard till ett fast pris. Med våra Kombo hus har du också möjlighet att ändra och skräddarsy husen efter egna behov och önskemål.