faq_top_bild

Image
Image

Villkor och regler #yesmjöbäcksvillan

Vi på Mjöbäcksvillan tycker om att se våra hus i sociala medier! Därför vill vi gärna dela sådana bilder i våra egna kanaler. Dessa kanaler är huvudsakligen vår webbplats mjobacks.se men kan även inkludera huskataloger, nyhetsbrev och i annat marknadsföringsmaterial på exempelvis Facebook, Instagram och Pinterest.

Genom att svara #yesmjöbäcksvillan på en bild du delat på exempelvis Instagram eller om du laddar upp egna bilder på vår webbplats, godkänner du följande:

Du tillhandahåller Mjöbäcks Entreprenad AB, ett svenskt företag med organisationsnummer 556135-1254, (hädanefter kallat Mjöbäcksvillan), ett icke-exklusivt, royaltyfritt och en världsomfattande licens att använda din bild i Mjöbäcksvillans marknadsföringsmaterial. Detta inkluderar bland annat rätten att retuschera, distribuera, ändra och redigera din bild. Vidare ger du Mjöbäcksvillan samtycke att använda bilden, även om du kan identifieras, för marknadsföring och/eller reklam-ändamål, enligt svensk lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till det material du har skickat in och att du har tillstånd från alla personer som visas på bilderna. Dessutom intygar du att du är en individ (dvs. inte ett företag), att du är minst 18 år gammal eller har föräldrarnas samtycke, och att Mjöbäcksvillans användning av dina bilder inte bryter mot någon tredje parts rättigheter eller någon lag.

Härmed, frigör du Mjöbäcksvillan från alla skyldigheter av att betala dig för användandet av din bild. Du befriar och godkänner att Mjöbäcksvillan och alla personer som agerar för Mjöbäcksvillans alla anspråk (inklusive fodringar från tredje part), skulder, oavsett natur, i samband med ovannämnda användning av den beskrivna bilden.

Svensk lag reglerar dessa villkor, där eventuella rättsliga dispyter som baseras på dessa löses av tingsrätten.

Om du vill återkalla ditt samtycke till att dela dina bilder med Mjöbäcksvillan, måste du kontakta oss genom att klicka på "i" -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild som publiceras på vår webbplats. Genom att klicka på ikonen länkas du automatiskt till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

Det här kanske låter lite hårt, men vi vill verkligen vara på den säkra sidan med att du vet hur din bild kommer användas. Syftet med att dela din bild är att skapa inspiration för alla som är nyfikna på våra hus. Du kan alltid kontakta oss med frågor om våra villkor och regler på info@mjobacks.se