faq_top_bild

Image

FÖRDELAR MED ATT BYGGA NYTT HUS

Ett nybyggt hus är något speciellt. Spänningen att flytta in där ingen tidigare har bott är nästan obeskrivlig.
Det doftar nytt, allt är orört och du blir den som först skapar minnen här.


Underhållsfritt i många år

Du flyttar in i ett nybyggt hus som inte har något behov av renovering eller reparation, det tar många år innan större underhållsarbete måste göras. Givetvis måste exempelvis takavvattning underhållas och rensas, men det är betydligt mindre underhållskrävande under många år efter färdigställandet jämfört med ett äldre begagnat hus.

Ingen fastighetsskatt på 15 år

Du betalar som fastighetsägare normalt en fastighetsskatt baserad på värdet av din fastighet. Men om du bygger ett nytt hus, behöver du inte betala fastighetsskatt under de första 15 åren efter att huset har färdigställts. Det innebär en besparing på ca 75.000 - 100.000 kr jämfört med ett begagnat hus.

Energieffektivt – Låg driftskostnad

Ett nybyggt hus är betydligt mer energieffektivt än ett äldre, begagnat hus på grund av moderna byggnormer och teknik som minskar energiförbrukningen och därmed sänker kostnaderna för uppvärmning och el. Detta innebär också mer långsiktigt hållbara lösningar för både miljön och ekonomin.

Ditt hus som du själv vill ha det

Hos oss råder full frihet att välja. Det innebär att du kan välja ett av våra genomtänkta kataloghus precis som det är eller utgå från ett av kataloghusen och sedan ändra i ritningarna för att passa just ditt behov och önskemål. Du kan också få ditt eget unika hus ritat från scratch. Oavsett vad du väljer så får du alltid ett hus där funktion och form är utformat med hjälp av våra erfarna och skickliga medarbetare.

Totalentreprenad = Trygghet

Mjöbäcksvillan erbjuder totalentreprenad* där vi tar hand om hela byggprocessen från början till slut. Det inkluderar allt från projektering och planering till själva byggandet, inklusive material, hantering av underentreprenörer och installationer. Vid totalentreprenad är vi ansvariga för hela byggprocessen och garanterar att allt utförs enligt de specifikationer som har överenskommits. I vår totalentreprenad ingår även markarbeten och husgrund.

* max 30 mil från produktionsfabriken i Mjöbäck.

Stabil och trygg hustillverkare

Mjöbäcksvillan genom Mjöbäcks Entreprenad AB är ett ekonomiskt stabilt företag, se https://www.allabolag.se/5561351254/mjobacks-entreprenad-aktiebolag Hos oss kan du känna dig trygg. I kontraktet med oss ingår även färdigställandeförsäkring som garanterar att ditt hus kommer byggas klart.

Image

Vi hjälper dig!

Låt en av våra representanter berätta mer om hur du kan få ut mer av dina husdrömmar.